Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Brrrrrrrrr....! Og sidste udkald.

Drabant 22 træf 2010Posted by Ole E. Mikkelsen D40 Wed, May 12, 2010 20:23:22

- hvor var det koldt og vådt. Men jeg kom i vandet i dag. Desværre fik jeg ikke rigget til eller sat mast på. For min startsnor knækkede, og jeg havde ikke hjerne nok til at kunne skifte den ud i kulden og regnvejret. Jeg prøvede, men mine fingre var stivfrosne, og selv en kop varm kaffe, som jeg havde taget med kunne ikke løsne op for hverken fingre eller hjerne. Desuden opdagede jeg en fortrængning fra sidste år, nemlig at der var en utæthed i ruftaget, så det dryppede ind. Men der var da regn nok til at jeg kunne diagnosticere hvor det kom fra. Presenning på.

Så nu ligger jeg, - imod alle regler, men med en vis forståelse fra havnemester, ved broen med mastekranen i Vejle. Jeg overvejede at padle ud på min plads med en gummibådspadle. Men den stærke blæst og ruskregn gjorde at jeg ikke turde. I stedet hjem og i tørt tøj og så noget varme. Det hjalp. Jeg er ved at komme til mig selv.

Forhåbentlig er vejret bedre næste weekend..

Og som nogen vil bemærke, så har jeg sendt 'Sidste udkald' ud til 45 facebook-medlemmer og ca 82 e-mailadresser. Ca 10-15 e-mailadresser var invalide, dem må jeg så have opdateret.

Vi ses i Ballen, - med eller uden motor!

Og denne kommentar skal lige med:

Der findes ikke dårligt eller koldt vejr. Der findes kun forkert påklædning.

Men det skal siges nogle gange inden jeg tror på det. Det hjælper dog efterhånden som jeg bliver tør og får varmen.

  • Comments(0)//blog.drabant22.dk/#post195