Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

The show must go on!

Køb & salgPosted by Ole E. Mikkelsen D40 Tue, November 15, 2011 22:10:06

Må jeg nok sige, og forklaringen kommer her:

For det er mærkeligt, som pligtfølelse, følelsen af at man svigter nogen eller alle mulige mærkelige følelser dukker op.

Jeg kom simpelthen til at købe en større båd, så jeg nu har to både. Jeg 'kom til', fordi jeg på den ene side havde overvejet at jeg senest ved udgangen af 2012 skulle have en større, på den anden side jo netop ikke havde planlagt det lige nu. Men beslutningen tog på mærkelig vis sig selv, og jeg var ikke selv til stede :-)

Jeg blev forelsket og jeg måtte have hende, sådan var det bare. Ingen rationelle argumenter her.

Derfor skal jeg da nok på et tidspunkt af med min ellers trofaste D40 Lykkedragen, som jeg føler mig helt trist tilmode ved at tænke på. Faktisk har jeg endda aldrig fået navnet klistret på, pinligt.. Hun har aldrig rigtigt fået sit navn. Men der er ingen vej uden om. Foreløbigt tror jeg ikke på den kan sælges før foråret. Og der kan gå en rum tid næste år også. Måske mere..? Faktisk er der lige nu rigtig mange D22'ere til salg, og det morsomme er at jeg næsten kender dem alle, både personerne og bådene smiley

Så det korte af det lange er at jeg fortsat er Drabant 22 sejler, så længe D40 er min. På vej ind i 7. sæson. Og så længe jeg har den, så checker jeg da lige ind på www.drabant22.dk, da jeg nu selv har lavet det. Men det er nok tvivlsomt om jeg når til Drabant 22 stævne næste år. Men muligheden er der da.. og måske vil jeg netop føle det sjovt og udfordrende at sejle D22 som afveksling fra den anden båd.

Under alle omstændigheder er min opmærksomhed ligesom er flyttet lidt, så jeg bliver lidt mindre aktiv her på sitet. Og jeg så da gerne at der var nogen der 'tog over' med hensyn til evt. at fortsætte www.drabant22.dk. Alt materiale, billeder og hvad jeg ellers måtte ligge inde med følger naturligvis med det til enhver tid værende D22-community. Men ellers må det vel falde hen. Jeg betaler 11,- om måneden for sitet, mens domænet drabant22.dk foreløbigt er betalt i 2-3 år endnu. Koster ikke meget. Jeg tænker såmænd at jeg betaler fortsat når regningen kommer, hvis ikke andet..

Jeg synes det har været arbejdet værd. Morsomt for det meste, nogen gange måske lidt surt at registrere ejerskifter igen igen i mit D22-register, men det må jo falde hen om ikke andet, så vigtigt er det jo ikke. Alligevel morsomt, på mærkelig måde en rigtig god 'hobby', for der er mennesker og følelser indblandet i hver enkelt D22's skæbne. Ny båd,- det sætter gang i drømme osv.

Jeg kan huske jeg var tændt da jeg startede med denne side. Alene følelsen af tændthed giver mig en god fornemmelse i maven. Og det var en helt uforlignelig oplevelse at møde frem til D22-træffet i 2010 og igen i 2011. Mærkeligt, men det var det altså. Og status er at jeg kender mange D22-sejlnumre og har en lille historie om hver enkelt.

Tænk sig, jeg føler mig helt lettet over at have skrevet indlæggetsmiley Nu klikker jeg på 'Gem' og så er det det.

Nej forresten, - et billede skal der da med. Efter at jeg havde pillet masten af Lykkedragen for længe siden for at komme tidligt op af vandet (længe inden køb af ny båd var sket, endsige overvejet) så gik det hverken værre eller bedre end at tiden gik og der var 3-4 ugers ventetid på optagning, så just i dag kom hun op. Her er hun:

Jeg sælger den i øvrigt uden motor. For min ret nye 6 HK Suzuki følger med mig over på min nye båd (som nødreserve, eller til gummibåd) , ligesom en del andre løse ting fra Lykkedragen. Men naturligvis sælges den komplet med sejl, rig, reservedele, reb, pantry, vandtank med pumpe osv. så med lidt bundmaling og forårsklargøring så er Lykkedragen sejlklar igen. Og når jeg nu lige er i gang med status, så fik jeg jo udskiftet alt teak omkring nedgangen til kahytten og jeg fik renoveret ruftag og jeg fik renoveret og forstærket mastestøtte. Det holder, det ved jeg!

Ses derude..

  • Comments(5)//blog.drabant22.dk/#post316