Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Jamen hvad sker der dog...

Køb & salgPosted by Jens Møller Jensen - D144 Toto Mon, December 05, 2011 22:49:09
Verden er altså af lave! Jeg kan jo næsten fortryde, at jeg købte "Toto" sidste vinter. Ikke at jeg fortryder i virkeligheden - "Toto" er jo verdens bedste 22'er, klart, men lige nu er der næsten ustyrligt mange 22'ere at få. Jeg har lavet mig et lille overblik - sådan er jeg altså en gang imellem: kan det laves i et regneark så.... Måske skulle man have været revisor ;-)

Lige nu er der ikke mindre end 10 - skriver ti - 22'ere til salg i mildt sagt forskellige prislag; fra 5.000 kr. og opad. I meget forskellig stand er de også, selv om prisen nok ikke i alle tilfælde afspejler standen. Og de er spredt over det ganske land, fra København i øst til Thisted i vest.

Men altså, hvorfor nu sætte sig ned og lave en oversigt, jeg HAR jo en 22'er..? Jo-da, vi skulle vel helst ha' dem alle sammen ud at sejle igen!! Så i virkeligheden er det nok bare et godt skjult servicegen - og ønsket om at vi holder liv i 22'er-klubben - der er den bærende kraft. Jeg har, trods den korte tid jeg har været med, allerede haft stor glæde af, at kunne få råd, røg og vejledning her, og det vil jeg gerne være med til at fortsætte!

Jeg havde egentlig tænkt mig også at hæfte oversigten ved indlægget - priser, steder, billeder, gennemsnitspriser, standardafvigelser, median, harmonisk middelpris osv - men efter lidt nærmere tanke har jeg valgt ikke at gøre det; billederne jeg har fundet af de ti er ikke alle lige gode osv., og jeg vil bestemt ikke være med til at gøre nogen bjørnetjenester. Tværtimod!

Så derfor: blot en opfordring til at sprede budskabet til potentielle nye ejere og 22'er-sejlere: køb og sejl :-) Det er herligt! Det er sundt for sjælen! Og garanteret også for alt muligt andet....

Mvh. Jens, D144 Toto

  • Comments(2)//blog.drabant22.dk/#post317