Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Indkasseret

GenereltPosted by Ole E. Mikkelsen D40 Fri, March 23, 2012 13:50:05
Tænk sig, pludselig får jeg en mail fra Richardt Nielsen, der sejlede D138 Ane i en årrække. Ikke nok med det, Richardt er faktisk fortsat officiel kasserer i den 'gamle' D22 klub. Som vist ikke har holdt generalforsamling siden cirka 2005 eller deromkring, for ingen af bestyrelsesmedlemmerne havde længere D22.

Nå men Richardt oplyser mig om at den gamle klub faktisk ligger inde med et, - omend beskedent, beløb. Og de penge burde vel retmæssigt bruges på noget der har med D22-klubben at gøre?

Så indtil videre har vi bare aftalt at det nok kunne passe sig at www.drabant22.dk-hjemmesiden, som jo koster godt en hund om året plus lidt ekstra en gang imellem til at fastholde drabant22.dk-domænet, kunne bruge pengene. Så indholdet ikke forsvinder hvis undertegnede nu skulle blive træt af at betale (da jeg jo nu, - snart, heller ikke har D22). Mon ikke D22-navnet og hjemmesiden dermed skulle kunne fastholdes i 6-8 år endnu, - mindst.

Så skulle der fortsat være til en kasse øl til næste D22 stævne. Hvis skæbne dog er uvis i 2012....?

sejlerhilsen

/Ole

  • Comments(2)//blog.drabant22.dk/#post327