Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Træf 2012

GenereltPosted by Per Nielsen D112 Wed, April 11, 2012 21:33:03

Så er vi kommet lidt længere med pinsetræffet 2012!

Jeg har talt med havnemesteren i Lynæs, som siger, at han nok kan finde plads til en flok Drabant 22'ere, evt. i lag i den gamle havn.

Lynæs er en hyggelig havn i Isefjord, med kort afstand til Kattegat. Lynæs er færgehavn med 2 små færger som sejler til Hundested, pas på dem, når I ankommer - og husk: føde før fornøjelse (altså: tag hensyn til skibe, der udfører deres erhverv).

Og pas på Isefjorden, den er lavvandet mange mærkelige steder, bl.a. ½ mils vej fra Lynæs, hvor både både og færger farer rundt på alle sider af grunden - jeg har stået på den, og var nødt til at hoppe i baljen for at skubbe skivet fri - men de fleste steder er bunden sand.

Jeg har ikke arrangeret noget eller tænkt mig at arrangere noget, så medmindre nogle har gode ideer er det "bare" en hyggedag med snak, beundrig af skønne skuder og sikkert masser af gode tips til dem, der spørger. Men synes du, at der noget, vi skal lave, kan du jo bare arrangere det.

Så vi ses i Lynæs d. 27. maj (eller allerede d. 26.)

  • Comments(1)//blog.drabant22.dk/#post329