Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

D138 Ane af Bugten, Århus

GenereltPosted by Administrator Mon, May 14, 2012 22:01:07
Så fik jeg da lige sådan en mail:

Jeg vil gerne oprettes som bruger.

Ole Hansen

Ane, D-138.

Og det har jeg da straks gjort. Velkommen til.

Og når nu D138 Ane er nævnt, så faldt det sig sådan at jeg fik et par timer at skulle slå ihjel i Århus for godt en uge siden. Og hvad kan man så gøre andet end slå en tur ned til lystbådehavnen. Og af gammel vane, - tog jeg lige en rundtur og fotograferede D22'ere, herunder D38 Ane. Faktisk havde jeg en tilsvarende rundtur for et par år siden, det kan findes neden for et sted i bloggen..

Jeg så D138 Ane, D17 Singa ma Linga, D177 Sløs (har fået nyt navn, hed tidligere Curly) og to mere, som jeg ikke kan huske lige nu og jeg har ikke adgang til billederne lige nu heller. . Men i alt 5 D22'ere i Århus. Billederne smider jeg op ved lejlighed.

22-05-2012:

Og det er så i dag. http://blog.drabant22.dk/#post138, - eller helt tilbage i 2009 var faktisk sidste gang jeg besøgte Bugten. Det første jeg bemærker er at jeg dengang noterede at Ole Hansen/Richardt Nielsen formodentligt ikke ejede D138 Ane mere. Nu har jeg så hørt fra begge i mellemtiden og det må jo siges at være forkert. Faktisk har jeg to gange (denne incl.) sat en kommentar på denne blog forårsaget af en mail fra Ole Hansen, - jeg beklager min senilitet..Men så er det da gjort grundigt.

Her er billederne:

D138 Ane er grøn og hun ligger i tredje række af billeder, til højre. Øverste række er D177 Sløs, der tidligere hed Curly- Jeg har ikke ejerens navn. 2. række til venstre er D17 Singa ma Linga. Jeg har heller ikke nye data siden sidst (for 3 år siden!). Den tredje båd, den orange/brune ved jeg intet om. Den sidste blå, som også ses på Ane's bagbords side vil jeg fortsat antage er D45 Bruus, som jeg heller ikke ved mere om siden sidst.

Meeen, - de er derude...fortsat.

Og jo, selv om jeg principielt har solgt min og modtaget 500,- i depositum, så har jeg endnu D40 Lykkedragen liggende (på land) i Vejle. Men jeg håber da jeg kan få den overdraget til ny ejer asap. På Vejle lystbådehavn benævnes man skibsreder hvis man har mere end een båd..

  • Comments(0)//blog.drabant22.dk/#post334