Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

D40 D40

Køb & salgPosted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Sat, June 16, 2012 13:49:29
Pludselig var der en sms fra Jonas Keimer Jørgensen, som engang i januar købte D40 Lykkedragen. Jo nu var den bundmalet og klar til at komme i vandet, så om jeg lige ville hjælpe med mast og tilrigning. Jo da. Så på cykel og ellers i gang med mast og wirer osv. Torsdag aften, - der gik vist ca 4 timer, så cyklede jeg hjem ca kl 22.00 tror jeg.

Det viste sig at Jonas' sejlkammerat faktisk har en kontakt til Mogens G Rasmussen, som ejede en D22'er på et tidspunkt, - Brutalis sku den have heddet. Det checker jeg lige efter en gang, jeg mente nemlig det var D65 Kvan. Men det finder jeg ud af en gang.

Dagen efter var D40 Lykkedragen væk. Sug i maven. Ikke bare over at den nu ikke længere ligger og venter på nye eventyr, men også fordi den skulle på en lang tur til Nysted og vinden var lige i smasken. Det ser nu ud til at være vendt til det bedre i mellemtiden. Det håber jeg, for jeg ville egentlig selv nødig sejle til Nysted fra Vejle med frisk vind lige i synet. Det bliver hårdt. Pøj pøj. Første mellemstation var tænkt at være Korshavn, Fyns hoved, men der er langt til Nysted derfra.

Her er lige nogle få hurtige fotos fra mobilen. Der bliver virkelig gået til den, og det er ikke så helt ligetil første gang. Jeg kan vist godt tillade mig at røbe, - at hvis jeg var Jonas, så ville jeg være temmelig glad for at have en kompetent sejlkammerat (hvis navn jeg glemte i mellemtiden, undskyld) med.

Det sidste jeg gjorde var at indskærpe til de to sejlere at, jeg ikke selv ville turde at sejle af sted i frisk vind, uden at have låst vantskruerne på møtrikkerne, både for oven og forneden. Så jeg håber de lagde sig på sinde at gå trimmet efter endnu en gang inden afsejling og at checke vantskruer og mastetrim en gang i timen (cirka).

Farvel D40 Lykkedragen og tak for den tid. Det er jo ikke bare sejltid, det er al den tid man går og bruger på at have båd. Snøft, vemodigt.

Og hvad kommer D40 Lykkedragen så til at hedde for fremtiden spurgte jeg Jonas. Tjahhh var svaret, - jeg har tænkt på at det kunne være, - hmmm, - måske bare D40?

Og det vil nok afsløre sig. D40 D40 er på vej til nye eventyr. Stort held og lykke herfra.

  • Comments(1)//blog.drabant22.dk/#post339