Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

D158 Laban

Køb & salgPosted by Administrator Sat, June 30, 2012 22:20:33
Hej Ole

Så fik jeg købt en Drabant 22 D158 ( Laban ) Jeg har forsøgt at blive meldt ind i Drabant 22 klubben men får ingen respons ???
Kan jeg få adgang til bloggen ?

Med venlig hilsen
Andreas Albers.

Jeg havde jo kommunikeret lidt med Andreas forinden, uden jeg skal gengive diverse mails her, det ville vist være brud på brevhemmeligheden (selv om der vist ikke var noget særligt at være hemmelig om), men i hvertfald er Andres nu den forhåbentlig glade ejer af en gammel kending fra Drabant 22-klubben, nemlig D158 Laban. Jeg kender ikke historien ud over at Glenn Villebæk ejede den i en årrække og så vidt jeg er orienteret deltog i mange D22-kapsejladser gennem årene. Og faktisk har jeg selv en gang taget et billede af D158, mens den lå på land i Kerteminde.Nå, men velkommen til, held og lykke, og der følger en invitation til denne blog. Selvfølgelig. Jeg er desværre ikke klar over hvorfor der ikke er kommet nogen respons, - men det har virket og det burde virke fortsat. I hvert fald virker dette her

  • Comments(0)//blog.drabant22.dk/#post341