Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Udstyr sælges

Køb & salgPosted by Nick Steffensen D160 Mon, December 26, 2011 11:34:53

Glædelig jul allesammen, og ønsket om en god sæson til alle i den komende sommer.

Jeg er nået der til at jeg jeg nok må erkende at det er, noget tvivlsomt om jeg får solgt Cille, da udbudet jo er svulmende, når det gældet d22'ere. Så selvom det smerter, så er jeg nød til at skille hende ad og sælge hende i stumper. Det betyder at jeg har følgende til salg: Sejl: Spieler som ny, storsejl af mærket RS og genua syet om til rullestag med sol film, begge i god stand, ekstra forsejl ikke syet om til rullestag samt en stormfog heller ikke syet om. Mast med rullebom, Furlex rullestag et år gammel. Motor: Mariner 4 takt, starter og kører som ny, med ekstra 12 l. tank. Gps kortplotter, geomap, med kort til hele dk, aldrig brugt. Auto pilot Simrad et år gammel. Slingre køkken på gas, Primus, med flaske og regulator. Samt hynder skuffer osv. Kontakt mig her eller gerne på min mail: nickngsteffensen@hotmail.com

God vind til alle...

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jens Møller Jensen - D144 Toto Tue, January 03, 2012 23:43:26

Hej igen Nick.

tak for vores gode og hyggelige snak idag!

Jeg har tænkt lidt videre, og interessen samler sig om GPS, ekkolod og rorpindspilot. Jeg vil gerne vide lidt mere præcist hvad GPS og ekkolod er for nogle; jeg har forsøgt at finde en "Geomap" GPS/kortplotter som svarer til din beskrivelse, men det er ikke lykkedes. Har du nogle numre på de to, så jeg kan blive lidt klogere?

Mvh. Jens

Posted by nick Sun, January 01, 2012 17:26:20

Hej Jens jeg ringer en af dagene.

Posted by Jens Møller Jensen - D144 Toto Sun, January 01, 2012 16:11:47

Hej Nick,

det er da ærgerligt at måtte sælge i bidder - synd for båden og bøvlet for dig! På den anden side tror jeg ikke du får færre penge ud af det, trods alt. Priserne på D22'ere er jo ikke noget at skrive hjem om...

Nå! Jeg er interesseret i hvad du har på "lager". Min egen D22'er er sparsomt udstyret. Jeg tror næsten det er én af de mest originale man kan opdrive - det eneste der ikke er originalt udstyr fra 73' er et nyt kompas fra i år, og en motor fra 2006! Selv sejlene er de originale fra Freytag. De var en tur hos sejlmageren da jeg købte båden i starten af sidste år, og til min overraskelse var meldingen at de absolut intet fejlede. Ikke så flade som jeg kgodt unne ønske det, men på den anden side har jeg været oppe at runde 8,6 kn i 9-10 sekundmeter, og kan gøre 2-3 kn på nærmest ingen vind, så de virker!

Men jeg kunne godt tænke mig

- en genua som passer! (jeg har faktisk en næsten ny "genua" som vist er en krydsfok fra en større båd - den er både tung, stiv og uhåndterlig....)

- en kortplotter (helst med ekkolod også, men det kan godt undværes...)

- en autopilot (nu er vi i afdelingen for luksusting!)

Jeg har sendt dig en mail med telefonnummer osv. Du er meget velkommen til at give mig et ring.

Mvh. Jens, D144 Toto


Posted by nick Sun, January 01, 2012 14:33:46

Ja det er sørgeligt, tænk at jeg har lagt 40000 kr det sidste år, i skuden og så kan jeg ikke sælge hende for det halve. Men sagen er at jeg har købt et andet skib, og har derfor brug for penge, desvære. Godt nytår og god vind..

Posted by Jesper Laursen D191 Sun, January 01, 2012 12:51:13

det er sørgelig at det skal til på den her måde men vis det ikke kan være andreledes er det jo på den måde det skal være

Posted by nick Mon, December 26, 2011 19:07:55

Sejlene hedder ikke RS som jeg skrev, de hedder RC sails..