Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

D40 ? og godt nytår

Køb & salgPosted by Ole E. Mikkelsen D40 Fri, December 30, 2011 15:51:20
Jeg har modtaget bekræftelse på at Jonas Keimer Jørgensen, der bor et sted omkring København, og som har set på båden her i Vejle, ønsker at købe D40 Lykkedragen. Så det har vi aftalt.


Tillykke med det til Jonas, jeg håber du bliver tilfreds. Og navnet? det bliver sikkert ændret, jeg håber D40 får et navn, som denne gang kan ses på båden, det nåede jeg aldrig.

Jeg regner med at båden fortsat står til salg indtil Jonas overtager den en gang til foråret, - 'just in case'. (Nej det er ikke for at presse prisen opad, det er bare 'just in case', jeg ville jo nødig stå pludselig uden køber, der kunne jo ske hvad som helst. Og nej det er ikke fordi jeg ikke stoler på Jonas, det er altså bare 'just in case').

Jeg har fået ikke mange, men dog en håndfuld eller lidt flere henvendelser. Det er udkik og scanboat der har givet de fleste. Jeg har 'snydt' og sat den under 'sejljoller' i blå avis, ellers koster annoncer penge der. Blå avis gav mindst en henvendelse. Den er også i gul og gratis, derfra har jeg ingen henvendelser fået.

Der er lys forude her i den mørke vinter. Tænk sig, at sejle D22 for første gang i 2012. Det husker jeg selv i foråret 2007, jeg var beruset af at føle hvordan hun bevægede sig under mig, hvordan hun reagerede og hvordan hun var at være sammen med.

Sejlbåd, - det er ligesom at være forelsket første gang. Og forelskelsen er ny hvert forår, når denne særlige duft af sol og havvand slår næsen første gang.

I 2012 skal jeg sejle Vindø 995ds, ikke for første gang, jeg har jo lært hende at kende gennem 150 sm hjem i efteråret i en lang weekend, men første gang i foråret og sommeren. Jeg fik hende og hun er min fordi jeg ville bare ha' hende. Nu vil jeg nyde hende.

Godt nytår og rigtig god vind i 2012 til alle.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ole E. Mikkelsen D40 Sun, January 01, 2012 12:32:33

Tak, - trods alt, og lige måde smiley

Posted by D112 Per Niesen Sat, December 31, 2011 22:41:08

Jamen tillykke - trods alt, både med det nye skiv og (forhåbentlig) salget af det gamle.

Og rigtig godt nytår