Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Pegasus overdraget til køber.

GenereltPosted by Torben Jørgensen D37 Wed, May 02, 2012 11:45:44
Så er min tid med Pegasus D22 slut. Snøft!! Men fordælen den er blevet afleveret i fin stand. Især lugen. Se nedenstående billede serie over skydelugen historie de sidste 2 år.
Da jeg overtog Pegasus 2010 var lugen malet sort. Den ville jeg bare have lavet om. Men det blev til en gang lappeløsning med autolak i 2011. Hvilket på ingen måde holdt. Ud over det løsnede skinnerne sig og skulle limes igen. Så - jeg var nede på det lokale bådvæft for at finde noget vandfast krydfiner i slutningen af 2011. Han sagde, at han havde en "skaldespand" med træ jeg bare kunne tage. Jeg fandt disse fine udskårede teak stave som jeg pænt spurgte om jeg måtte tage. For det kan sgu da ikke passe at man bare måtte tage disse. - Jo, jo.. - han fik seks julebryg, selvom han ikke mente det var nødvendigt for noget affald.. Jeg sagde jo... for så kunne jeg jo tillade mig at komme igen. Det gav han mig ret i. smiley

Det var egentlig meningen at de skulle bruges til at lægge på gulvet om læ. Men der var ikke nok. Gik lidt og tyggede på hvad jeg så skulle bruge dem til.. Så jo.. selv om jeg på ingen måde har nogen håndværksmæssig baggrund uden, at jeg godt kan lide at arbejde med træ.. gik jeg igang. Jeg tror der ligger ca. 30-40 timer for en komplet uviden som mig i lugen. Men resultatet taler vist for sig selv. Processen har været meget lærerig.. og en "smule" stolthed kan jeg sgu og finde.

De venligste og sidste hilsner fra Torben og Pegasus..

God vin!..

PS. Jeg vil meget gerne forblive medlem af D22.. En gang D22´er - altid! (Tror jeg)
  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Torben Jørgensen D37 Sun, May 06, 2012 22:20:48

Hov.. jeg har skrevet - God vin!.. - er det ikke noget man drikker? Hehe..

Posted by Torben Jørgensen D37 Sun, May 06, 2012 19:25:53

Pegasus går altid efter guldet!! Sådan har det altid været.. vægt optimering og respekt for båden er en del af ejerskabet af denne fine D22´er.. øh - måske jeg skulle informere den nye ejer herom.. :)

Han kom, han så, han sejrede!!

Posted by Ole E. Mikkelsen D40 Sun, May 06, 2012 13:02:46

Der er ekstra grund til at renovere lugen på Pegasus..

Jo, - for den skal jo af hver gang der er kapsejlads. Ikke?

/Ole

Posted by Marie D-185 - Ole Wed, May 02, 2012 11:56:02

Hvor ER den flot! Synd du skal af med den. Jeg har også renoveret min luge (uden at nå noget der kan sammenligne sig med resultatet af dine anstrengelser) og glæder mig til sommerens togter, der omfatter tur rundt om Mors, tur til Læsø, og de sædvanlige strejftogter og overnatninger for anker på udsøgte ankerpladser i den altid pragtfulde Limfjord.

God vind fremover i dit nye liv!

Hilsen Ole