Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Kit: Brugte sejl købes

Køb & salgPosted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Mon, July 16, 2012 20:47:23
Hej Ole

Jeg har en drabant fra 1970, hun er overvejende rød og hedder Kit. Hun har lidt sejlproblemer lige nu, faktisk går hun med et ynglinge storsejl, men hvad værre er, jeg har kun en genua til hendes furlex og det går bare ikke i denne sommer.

Kender du til nogen der har sejl til salg?

Vil du efterlyse på din blok?

Jeg efterlyser en krydsfog evt en stormfog til rulleforstag og gerne et storsejl der kan rebes så jeg kan gå ud i lidt vejr. Det behøver ikke være nyt og flot, bare det holder til vinden.

Hilsen Kirsten Rambøl
Bønnerup (det er lidt vest for Grenå)
mobil 41570258


Med håbet om at der er andre end mig, som kan hjælpe. For jeg kan ikke....Men Kirsten, - jeg antager du følger med på drabant22-gruppen på facebook, hvor der er flere der har gang i noget med sejl...?

Og det med rebning af storsejl, - kan en sejmager ikke klare det billigt ved at sy nogle rebeøjer i? Jeg ved det ikke, men måske...

Og forresten, - så ku jeg ikke nære mig for at spore om jeg har en 'Kit' i de gamle registre. Og jo, jeg kan finde D36, som hedder Kit med hjemhavn Ålborg Sejlklub, - ejet af Johnny Jacobsen fra Gistrup. Sidste kontakt med Kit skulle være for 12 år siden. Mon det kan være den? Det er den eneste med navnet Kit, og så er den endda rød...?

/Ole

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by hctofte@dadlnet.dk Tue, July 17, 2012 00:08:27

Dur forsejlet ikke som lille fok, når det er rullet delvis ind? Ellers kan det da vist ret billigt sys om til det (OK til tursejlads, måske ikke til kapsejlads), har jeg hørt...

Posted by Per Nielsen D112 Mon, July 16, 2012 22:29:11

Der har været megen snak om nye sejl til d22'eren.

I -09 købte jeg stosejl og genua hos Zar Sails, http://www.zar-sails.dk/Cruising-line.html, som jeg har været meget glad for. Prisen for disse 2 sejl var 9.400.-, som jeg tror var billigt for 3 år siden.

Det har tidligere været undersøgt, om man kunne få rabet ved større indkøb, og det er vel muligt at genforhandle aftalen.

I, der har brug for sejl, og vil gøre en indsats for det, kan vel tage initiativ.

I øvrigt er der vist et eller andet sted på dette ganske omfattende site netop (gamle) tilbud fra forskellige sejllofter, som måske kan danne basis for forsøget på at få gode priser.