Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

D79, - Asterix??

GenereltPosted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Sun, September 23, 2012 13:05:10
Et lille besøg i Middeldart marina i lidt ventetid, som jeg hacde. Og jo, - D55 Nemo kan man ikke undgå at se, men hende kender vi jo, så jeg lod kameraet ligge. Derimod skuede jeg pludselig D79 i vandet. Og D79 optræder faktisk som kapsejler i flere numre af Drabant 22 nyt under navnet Asterix. Sidst kendte hjemhavn er Nappedam, hvor ejer skulle være Bjarne Hasmark, men jeg tror der har været flere ejere siden. I hvert fald hedder det nu Middelfart. Mon Nemo har fået en konkurrent?

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Tue, September 25, 2012 18:20:24

Jeg kan spotte drabant 22'er på op til en kilometers afstand. Andre paparazzi'er kan spotte bare bryster på samme afstand. Sådan har vi jo hver vores interesse :-)

Tak for tilbuddet, det skal jeg huske til en anden gang..

Har da forresten tidligere på året besøgt Middelfart Marina i min nye båd, 'Høvlen'. Jo jo, da hilste jeg da også lige på Nemo.

Er kommet på land for i år, mængden af begroning efter to år i vandet, var imponerende..Klaser af muslinger hang ned og skruen helt pakket ind i rurer.

Posted by Michael Mon, September 24, 2012 08:47:39

Det var da en skam, at vi ikke mødte dig på havnen. Det kunne have været hyggeligt, at dele en kop kaffe med den allesteds nærværende paparazzi! Men ak nej, vi desværre ikke set D79 på vandet. Men vi kaster hermed handsken,- i vandet og håber på at se hende på vandet næste år til lidt kammeratlig dyst om onsdagen?

mvh Michael/Nemo