Drabant 22 blog

Drabant 22 blog

Drabant 22 sejlbåden

Der er plads til alle emner vedr denne båd i denne blog. Forårsklargøring, reparationsprojekter, sejloplevelser, udstyr osv.

Der er også plads til at beundre de flotte linier på billedet af D31 ovenfor.

Jeg er et godt menneske :-)

GenereltPosted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Fri, August 09, 2013 18:44:52
- for jeg har lige betalt 135,- til one.com for at dette site er aktivt indtil samme tid næste år smileyVistnok til 21.09.2014.
Så nu kan jeg føle mig rigtig altruistisk. Som en slags mæcen, der financierer uegennyttige formål. Formål af en højere værdi end penge. For jeg har egentlig ingen aktie i drabant22-sitet længere, jeg kom jo pludselig til at sejle Vindø i stedet for Drabant 22.

Nå, men det er sgu for få penge at spare til at jeg gad lade være med at betale. Prisen ville jo være at sitet her lukkede, og det har jeg lagt for mange arbejdstimer (der understregede jeg det igen: jeg er et godt menneske smiley) i til at jeg synes det skal lukke.

Og jo, - man kan sagtens savne den lille overskuelige og sjove sejlbåd selv om man sejler med indlagt vand og varme, dieselmotor, tre blus på gaskomfuret, køleskab, bløde hynder, ståhøjde over det hele osv. Man savner at være tættere på vand, vind, natur. Det er prisen for komforten, at man mister nærheden til vand og natur og det primitive.

Jeg gentager lige tilbuddet om at overdrage ejerskabet af dette site til en af de nuværende drabant 22-ejere. Hvis nogen er interesserede, så mail til administrator@drabant22.dk. Udgiften er 135,- årligt, som fakturaen, - selve domænenavnet vil der også komme en regning på engang. Den er meget mindre, kan ikke huske hvor meget eller hvornår.

Nå, men Richardt, hvis du nu skulle læse dette, - du har godt nok heller ikke drabant 22 længere, men du kan jo overføre pengene fra den helt gamle Drabant22-klub's kasse til min bank: Regnr: 1671 Kontonr: 0001354493.

Og ellers mailer jeg nok til dig en gang..

Sejlerhilsen
/Ole

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Tue, August 13, 2013 20:20:46

Fantastisk kommunikationsplatform det her.. Tak, - og god tur.

Og det må vel fortsat være D138 Ane, som har hørt hjemme i Bugten, Århus i adskillige år. Grøn, Og som jeg har taget foto's af et par gange her til sitet.

Posted by Richardt Nielsen tidl D138 Tue, August 13, 2013 18:07:41

Jeg overfører beløbet til din konto, og glæder mig til weekend hvor jeg skal ud og sejle med min gamle makker i D22 ANE.

Posted by Ole E. Mikkelsen tidl D40 Sat, August 10, 2013 15:28:46

Min båd hedder Høvlen, Vejle.
Helt enig med den om den første kærlighed.
Sejlerhilsen.

Posted by Nick tidligere d 160 Sat, August 10, 2013 12:07:08

Ja Ole, du er et godt menneske. Og sitet her har gjort meget godt for amatører som mig, navnlig de første år. Det er da stadig væk en af de sider der jævnligt skal tjekkes. Det er lidt, med den første båd som med den første kærlighed, man glemmer den aldrig. God vind sømand. Håber at møde dig på søen en dag. Hvad er det din båd hedder ???