Lykkedragen

Lykkedragen

D40 Lykkedragen

har her sin helt egen blog. Jeg skriver når det falder mig ind og når jeg føler for det. Jeg ved egentlig ikke hvorfor.

8. december

logbogPosted by Ole E. Mikkelsen Fri, October 31, 2008 19:35:39

var svaret da jeg i dag (fredag den 31.10) til middag fik ringet til pælemester. Hvilket er 4 dage senere end sidste år, men i år dog med 5-6 ugers frist.

Så det lyder ikke godt, - bliver nødt til at tømme den mens den ligger i vandet, her i weekenden så, måske. Bliver også nødt til at finde en måde så der kan komme luft ind under den plastic presenning der ligger over lugen, - og måske få lugen af og sat i stand.

Øv...

Lørdag den 01.11:

Nå men nu er hynder , sejl, gummibåd(fra harald skodborg) og alt det løse taget hjem på loftet og jeg mangler kun at tømme og rense vandtank og hente køleboks hjem. Og skal også se om jeg kan få afmonteret lugen og etableret noget presenning med noget luft under, så den ligger tørt og luftigt indtil 08.12.

Blog Image

Og forresten, - Vejles nye vartegn tager form, der lægges tag på de første to bølger. Og det tynder ud i antallet af master.

Søndag den 02.11:

Og det var så resten, messinglamper og vandtank afmonteret. Petroleumslampe, tvebak-ur m.v. taget hjem. Diverse plader til køje og sejlrum i stævn taget med hjem. Lugen demonteret og taget med hjem. Åbning afdækket med bommen på langs, - overdækket med presenning.

Service afvasket og skoldet, tilsvarende Trangia sæt, vandkedel og termokande. Reservevanddunk skyllet med klorin.

Stuvet på loftet i to flyttekasser, storskraldsposer m.v.

  • Comments(0)//d40.drabant22.dk/#post14